Адвокати & Сие Телефон:
0877 19 79 58

Помощ при трудова злополука

Адвокати и сие предлага пълна правна помощ на пострадали докато са изпълнявали своите задължения в работата.

Какво означава трудова злополука?

Веднага ви отговаряме на този въпрос трудова злополука е в случай, когато паднете или по някакъв друг начин счупите или нараните себе си, застрашите живота си или останете инвалид. В тези случай всеки един работещ човек има право да изисква обезщетение в зависимост дали имате застраховка се изисква обезщетението от застрахователя, в противен случай се изисква обезщетението от фирмата, която ви е назначила на трудов договор.

Какво трябва да направя ако пострадам по време на работа?trudova zlopoluka

Ако случайно пострадате по време на работа трябва задължително да отидете на лекар, който да ви прегледа и постави диагноза заедно с епикриза, в която да е описано ясно и точно как и къде се е получил инцидента. Тази епикриза ще послужи в съда като доказателство по време на делото за вашето обезщетение.

Пострадали сте тежко, а вашият работодател ви експлоатира и не ви признава болничния?

Свържете се с нас на момента, за да можем да ви помогнем с адекватни законови действия спрямо вашия работодател, той няма правото да откаже домашно лечение и болничен ако това е нужно. В България както всички знаем и сме патили много от фирмите експлоатират работниците си, без да зачитат техните права, което е недопустимо. Адвокати и сие сме обединили сили срещу картелите и монополите в родната ни страна, защото сме на мнение, че трябва да кажем не на беззаконието и престъпността на мафията.

Как да постъпя в случай, че пострадам по време на работа?cropped-lawyer-04.jpg

Не се колебай, а ни потърси на телефон : 0878974579 и ние ще те консултираме напълно безплатно спрямо вашия индивидуален случай, не се колебайте, а ни потърсете, защото колкото по-рано се поеме случаят толкова по-добре!

Има ли давност и колко е тя за трудова злополука?

Да, има давност ако инцидента се е случил до 3 години имаме правно основание да повдигнем иск за обезщетение, но ако са минали 3 години значи случаят е минал давност!