Адвокати & Сие Телефон:
0877 19 79 58

Помощ на пострадали в катастрофа

Пострадали сте при катастрофа?

Адвокати и сие ще ви помогнат! Не се колебайте, а ни потърсете. Вече повече от 10 години помагаме на хората да защитават своите права в съда. В нашата професионална практика нямаме загубено дело този факт се дължи на това, че сме строго профилирани само и единствено в защита на хора пострадали при катастрофи, трудови инциденти и случайни злополуки! Екипът ни се състой от адвокати с дългогодишен опит и специализация в тази област, ние предлагаме на своите клиенти консултация безплатно!

Правна защита на пострадали при птп (катастрофи)- напълно безплатна консултация!

Адвокати и сие е създадена с цел да помага на хора който са станали жертви при катастрофи независимо дали са виновни или не.

Деца пострадали при пътен инцидент?

Имаме много наши клиенти които се свързват с нас, напълно дезориентирани към кой трябва да се обърнат коя институция защото детето им е пострадало при катастрофа независимо дали е блъснато на пътя или е бил в колата докато тя е катастрофирала. Адвокати и сие поема изцяло случая както и здравното лечение на детето след което разходите се приспадат от спечеленото обезщетение взето от застрахователите с наша помощ! Ако вашето дете е пострадало докато е пресичало улицата или си е играло но по нелепи стечения на обстоятелствата е пострадал след като е бил блъснат от кола ние ще ви окажем пълно съдействие както в избирането на лечебно заведение така и в правни въпроси и помощ от най-добрите адвокати в тази област!Адвокати и сие са първата институция специализирана само и единствено в граждански искове за пострадали при пътни инциденти, пострадали при случайни инциденти и трудови злополуки.

Пасажер (пътник) пострадал при катастрофа?

Вие сте били пътник в колата която катастрофира и не знаете какво да правите? Адвокати и сие ще поеме случаят ви напълно както и цялото ви лечение ако е нужно такова! В България институциите нарочно не информират обществото какви са правата им, защото както всички знаем те защитават големите фирми и застрахователните институции НО ние сме решили да се борим срещу това нещо! При нас работят най-добрите юристи и това гарантира успешното развитие на изискваното обезщетение от застрахователя! Най-хубавото е, че това не ви струва абсолютно нищо, а точно обратното ние ще поемем всички разноски както по делото така и по вашето лечение с това вие може да сте сигурни, че ще спечелите искът към застрахователите за вашето обезщетение.

Смъртен случай при катастрофа?

Ваш близък или роднина е починал в следствие на катастрофа? Вие не си знаете правата и възможните искове за обезщетение? Адвокати и сие ще поеме изцяло вашият случай напълно безплатно ще ви консултираме. Обадете се и ние ще ви консултираме и ще предяви ме иск срещу което ще получите справедлива обезвреда за търпените от вас болки и страдания.